11 November 2014

Baby čestitke

Pre nego što sam napravila prvu "baby" čestitku, dugo sam razmišljala kako bih to izvela, da li bih se lepo snašla sa bojama i šta bi se od detalja našlo tu. Onda se desilo da je neko na poslu video rođendanske čestitke koje sam radila, baš u tom trenutku se kolegi rodila ćerkica i bilo je: "Treba nam čestitka za bebu, sutra".

Nije bilo puno prostora za preispitivanje šta i kako, izručila sam sve roze papire koje sam imala, papire u obliku beba životinja i počela... Tek kada se sav materijal našao preda mnom konačan izgled čestitke mi se složio u glavi.

Rezultat je sledeći:




Bila je to jedna svedena i baš onako čestitka za devojčice.

Posle ove, bilo je još par naručenih, a onda je u jednom trenutku inspiracija za bebi čestitke sama nadolazila i desilo se da kad sam pogledala šta sve tu ima, bilo je najviše čestitki za bebe. Moram priznati, oslobodila sam se što se tiče i boja i uklapanja.
Sada sledi više slika, a manje teksta. Uživajte! :)















I za kraj, ali ne manje važna je baby shaker čestitka. Unutar čestitke se nalaze sitne šljkokice i oblici (u ovom slučaju žirafica) koji se prilikom mućkanja pomeraju. Bila je tu i jedna čestitka sa strašnim lavom, ali nažalost nestala je pre nego što sam stigla da je uslikam.




Nadam se da ste uživali, hvala na čitanju!
Do sledećeg posta,


2 comments:

  1. Prekrasne su.Meni nekako nejdu od ruke baby čestitke.Ali tvoje su odlične.
    LP,Martina

    ReplyDelete
  2. Hvala puno! Tvoje mišljenje mi puno znači :)

    ReplyDelete