11 January 2015

Novogodišnje čestitke_pregled
Nova godina je prošla, odmorili smo, sabrali smo utiske iz prethodnog perioda i moram priznati, da iako je bio veoma naporan, ujedno sam i uživala u njemu. Čestitke su se pravile svaki dan, veći deo dana, ceo stan je bila radionica, papirića i šablona je bilo svuda. :)

Stanje u stanu je sada malo bolje i bez preskakanja materijala sam uspela da dođem do računara i napišem vam ovaj post.
Većinu slika ste mogli da vidite na Jane Doe's Craftroom FB stranici, a sada ću vam sve novogodišnje čestitke prikazati ovde, na jednom mestu.

Kao i uvek, kada je predstavljanje čestitki u pitanju, očekuje vas dosta slika. Preovladali su, naravno, zimski i praznični motivi i boje, poput jelkica, pahulja, crvene i zelene, ali našle su se tu i neke neočekivane kombinacije boja.

Nadam se da će vam se svideti.Nadam se da ste uživali u ovom malo dužem pregledu. :) Da li vam se sviđaju novogodišnje čestitke? Imate li favorita?Pratite nas, uskoro vas očekuju nove stvarčice!
5 comments:

 1. preslatko, kreativno, unikatno :D
  svaka čast <3

  ReplyDelete
 2. O, divne su sve! Teško je izdvojiti favorita; možda ova npr. http://1.bp.blogspot.com/-gkTHJkC6HLg/VLFxZ1jq8kI/AAAAAAAABm4/0DOuH6Nci78/s1600/IMG_0407.JPG
  I sama sam pravila čestitke za Novu godinu, ali u potpuno drugoj tehnici. Sviđa mi se ovaj minimalizam i kako je sve usklađeno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno! :) Drago mi je da što pratite blog i što Vam se sviđa šta pravim :) Volela bih da vidim čestitke koje vi pravite...

   Delete
  2. Moje možeš vidjeti u ovom postu :) : http://handmadebygordanal.blogspot.com/2014/12/cestitamo.html
   No, one su ipak početničke. :D

   Delete