03 February 2015

Valentines_cards




Ovih dana me nije bilo sa razlogom. Pravile su se nove čestitke, u trenutku dok sam ih radila, nije mi se prekidalo da bih fotografisala za neki polovičan post, pa sam jednostavno rešila da uživam dok ne završim planirano i onda napravim jedan, ali kompletan i dobar post.
Kao što sam najavila, u nedelju sam učestvovala na Mikser Design Marketu. I iako je napolju bio grozan, kišni dan, u Mikser House-u je bilo razdragano i razigrano, u stilu 50-ih i 60-ih.

I was away from blog for a few days with a good reason. I was making valentines cards, and it was so great that I didn't want to stop to make some photos for a incomplete post. So, I finished all of them and then decided to make a good post.
As I announced, I took a part in Mikser Design Market. Although it was a bad day outside, inside it was all cute and like in fifties and sixties.


Delić atmosfere sa MDM-a, slika preuzeta sa Mikser Beograd

U nastavku vas očekuju slike čestitki lepljenih specijalnim lepkom koji u svom sastavu ima puno ljubavi i srcića na svakom kvadratnom centimetru iskorišćenog papira. :)
Uživajte!

Now, you can see photos of cards, they were all adhered with special glue which has a lot of love in its ingredients, and there is a looot of hearts in every square centimeter of used paper and cardstock.
Enjoy!





















Nadam se da su vam se svidele i da sam uspela da vam prenesem delić ljubavi koju sam uložila u njih. Imate li omiljenu?
Hvala na čitanju,

I hope you liked them and that I made to convey to you a part of love that I put in them. Do you have your favorite?
Thanks for reading,




2 comments: