07 February 2015

Valentines_gift tags



Nakon što sam pisala o inspiraciji za Dan zaljubljenih i predstavljanju čestitki koje sam tim povodom napravila, došli smo do finalnog posta vezanog za Dan zaljubljenih, koji je nekako došao spontano i neplanirano, ali takvi postovi su mi najdraži baš kao i ljubavi koje se jednostavno, samo dogode.

Praveći čestitke, sa strane su mi ostajali delovi materijala, dok u jednom trenutku nisam bacila pogled i videla jednu veoma finu kompoziciju srcića i šarene podloge koja je bila savršena za "gift tag". Kod nas ne postoji neki smisleni prevod za to, a ja ih najčešće zovem "kartice koje se kače za poklon", jer me ljudi uglavnom čudno gledaju kada kažem gift tag.

Još ranije sam pravila razne tagove, ali nisam baš bila zadovoljna krajnjim rezultatom, tako da sam ih zapostavila jedno vreme. Sada kada mi se svidelo kako to sve može da izgleda, rešila sam da ponovo počnem.
A evo i rezultata :)








After I wrote about Valentines inspiration and Valentines cards that I made, we've came to the final post about Valentines Day. Post came spontaneously and it wasn't planned, but I realy like posts like that just like love which simply just happen.

While I was making cards, I have pieces of cardstock by side, until one moment when I realize that those pieces make a great composition of hearts and patterned paper which would be perfect for gift tag.

Earlier I made plenty of tags, but I wasn't quite satisfied how they were look like, so I stopped doing them for a while. Now, when I like how they are, I decided to start again. And result is above :)

Da li vam se sviđa ideja zakačkica za poklone i koji vam je najlepši? Hvala na čitanju :*

Do you like an idea of gift tags and which one is your favorite? Thanks for reading :*



1 comment: