25 February 2016

Čestitke za zimsko puzzle venčanjeVolim neobične stvari, neobične predloge, neobične želje i neobične ljude. Volim sve što izlazi iz nekih standarda koje smo sami sebi vremenom nametnuli. Da bismo bili društvenoprihvaćeni radimo često stvari koje nam ne prijaju. Ovo je post o nečemu sasvim drugačijem.

Kao i obično, sve ove interesantne priče počinju sasvim neočekivano. Stigne poruka, ja bih to i to, ja odgovorim može i tako sve počinje :)
Neobični ljudi koji znaju šta hoće su mi posebno dragi. I da se razumemo, pod neobičnim mislim na pozitivno drugačije.
Tako je meni u sred gužve prilikom pripremanja čestitki za Mikser Design Market stigla poruka sa pitanjem da li bih mogla da radim dve čestitke za kumu i kuma. Ukratko  mi je objašnjeno: "zimsko puzzle venčanje, sve je puzzle i torta i dekoracija, želela bih kumu i kumi da ispišem poruke na tvojim čestitkama, treba da bude veselo, ostalo prepuštam tebi".

Onaj hrčak što kotrlja točak u glavi se istog trenutka zaleteo i ideja je bila spremna :)

Podloge za diskretnim pahuljama, a i dalje zimske, puzzle delovi obojeni vodenim bojama, roze za kumu, zeleno za kuma, i natpis "hvala što nam pomažeš da sklopimo poslednje delove slagalice" su se našli na čestitkama. Kao dodatak sam izabrala organdinske trake sa mašnom i čvorićem.

Na kraju je to sve izgledalo ovako.


Hvala što čitate,

No comments:

Post a Comment