17 January 2014

New In #1Ovoga puta ću vam pisati o novitetima koji su našli svoje mesto u mom priboru i materijalu za rad.

Postova ovog tipa neće biti mnogo, jer mislim da je nepotrebno da pišem >>New In<< post svakog puta kada nađem neku zanimljivu boju papira :) Pre
svega, pisaću o nekim interesantnim stvarčicama koje koristim prilikom pravljenja čestitki.

Kod nas izbor materijala za hobi veoma ograničen, a kvalitetni proizvodi koju su nam dostupni su cenovno nepristupačni (i veoma skuplji nego u inostranstvu), jedino što nam ostaje je da naručujemo putem interneta ili da kupujemo u inostranstvu.


*slika preuzeta sa interneta


Proizvode koje vam danas predstavljam sam dobila od divne Mine, koja se nedavno vratila iz Holandije :)

Paketić se sastojao od bušača za papir u obliku deteline sa 4 lista, pokretljivih okica nalepnica i 3D nalepnica od eva pene.

Bušač u obliku deteline je veoma oštar i u sekundi seče papir u navedenom obliku ostavljajući ivice papira (kako od odsečka tako i na ostatku papira) jasnim i oštrim.
Evo kako izgleda i šta može da napravi.Pokretljive okice - nalepnice su nešto što sam već duži vremenski period tražila :)

U pakovanju postoji 3 vrste nalepnica: "obične" crno-bele, fluorescentne kao i one sa trepavicama. Svaka vrsta dolazi u par različitih veličina.I na kraju 3D nalepnice od eva pene, debljine 3mm. Kesica prepuna raznobojnih životinja iz džungle u raznim veličinama. Tu ćete naći žirafu, slona, lava i ostale drugare.Ovih dana očekuje vas predstavljanje novih čestitki :)

Još jednom hvala Mini na divnom poklonu, a vama hvala što čitate!No comments:

Post a Comment