28 June 2015

You make me smile



Iii stigao je konačno i drugi paketić naručen sa SimonSaysStamp.com. Iako je mnogo duže stajao na carini nego što je putovao iz Amerike, bitno je da je tu i da su igrarije počele. :)
Paketić ću vam prikazati u sledećem postu, a sada nisam mogla da izdržim, a da vam prvo ne pokažem novu čestitku koju sam napravila.
Na slici ispod je sve od materijala što sam koristila. Zanemarićemo tufnasti washi tape, jer ga na kraju nisam upotrebila.


Dakle, počećemo od bele podloge, koja je osnova ove čestitke, isekla sam srce od crvenog hamera i od bež hamera sam napravila tračicu na kojoj sam kasnije otisnula pečat.

Set pečata je Simon Says STAMP! Clear Stamps Happy and Smile. Napravila sam kombinaciju reči i na Fiskars tablu sam zalepila reči You make me SMILE, i otisnula tekst u sparrow boji mastila isto od Simona.

Fiskars tabla na krajevima ima sunđere koji pečat odignu od podloge i omogućava da se pečat precizno pozicionira i zatim ravnomerno otisne na papir.

Srce sa bež trakom je izgledalo ovako.


Pošto sam htela da postignem 3D efekat i da penastim distancerima odvojim ceo sklop srceta i trake, to sam uradila tako što sam distancere lepila na najširem delu, tačnije ispod trake, jer je okvir srceta širok svega 3-4mm i ispod njega bi se distanceri videli.


Na kraju sam sve to zalepila na belu podlogu i na bež traku dodala jednu šljokicu da upotpunim sve.

Rezultat je sledeći :)




Da li vam se sviđa?
Hvala što čitate,

6 comments: