16 August 2015

SMILE / It's your day_rođendanska čestitka



Odavno sam još htela da napravim okruglu čestitku, bilo mi je jako interesantno kad sam videla jednu na blogu Kristine Werner, ali u tom trenutku sečenje krugova rukom mi nije dolazilo u obzir, jer ne bi bilo to to.

Moram priznati, da sam tu ideju smetnula s uma, do pre neki dan, kada sam igrajući se u Silhouette programu nacrtala krug, i onda je samo krenulo :) Krug po krug, i nastade čestitka.

Kao osnovu sam koristila beli hamer, i štampane podloge. Preko prve "karo" štampane podloge sam zalepila ukrasnu "washi" traku sa srcićima, a zatim dodala i roze tufnasti krug. Završni deo je krug od belog hamera na kome sam pečatirala tekst -SMILE it's your day- iz seta Happy&Smile. Koristila sam Simon Says Stamp mastilo u nijansi Hot Lips. Na kraju sam dodala još par roze i providnih šljokica i na spoju dva kruga vezala roze organidinsku mašnicu.


Šta mislite?
Hvala što čitate,

2 comments:

  1. Odlicno. Igranje u Silhouette programu je zaraza. Ja sam kupila Cameo prosli tjedan, sila me natjerala na to. Naime Sizzix je dao svoje i nije me htio vise sluziti i tako je pala odluka na Cameo. Divna stvarcica. Sad vidim zasto si odusevljena. :) Sretno igranje i stvaranje ti zelim.
    LP, Martina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaooo divnooo... Obradovala sam se kao da sam ja kupila novu mašinu :) :) :)
      Uživaj i ti u Cameu, pa da uskoro vidimo nove stvarčice na blogu...
      Hvala na komentaru...
      LP, Jana

      Delete