05 December 2015

Novogodišnji ukrasi

Dugme -KLIK-, novogodišnje raspoloženje je uključeno... :)



Prošle godine sam pisala post o novogodišnjoj dekoraciji i dala slike raznih inspiracija na tu temu, a to je ujedno i najčitaniji post na blogu.

Ove godine sam htela ponovo da pišem o istoj temi, ali na malo drugačiji način. Tačnije, u ovom postu ću predstaviti dve male radionice koje se bave izradom unikatnih predmeta, a ove godine su pravili i fenomenalne novogodišnje ukrase... Predstaviću vam Maki Made It i Pretty Things by Serendipity Studio.

Prvo da vam napišem po par redova o svakoj od radionica :)

Iza Maki Made It stoji Marija koja pravi amigurumi lutkice, i to veoooma dobro. Uža specijalnost su joj superheroji, a napomenula bih da je svoje superheroje donirala i za BelHospice dobrotvornu organizaciju. Njene radove možete pogledati i na FB stranici Maki Made It.
U nastavku pogledajte kakve je novogodišnje ukrase spremila. :)





Pretty Things by Serendipity Studio je nova radionica koja svoju "craft" avanturu počinje novogodišnjim ukrasima. Njihova priča se još uvek razvija, u planu je mnoštvo novih stvari, a o njima ću itekako pisati, jer možda je red da vam kažem da sam i ja deo Pretty Things-a. :) Pretty Things ukrase možete pogledati na sledećoj FB stranici.

Njihovi/naši ukrasi izgledaju ovako :)





I Maki Made It i Pretty Things by Serendipity Studio izlažu na Mikser Design Market-u, 13. decembra u Mikser House-u (Karađorđeva 46) 12-20h. A od 07. do 20. decembra u KC Grad (Braće Krsmanović 4) možete posetiti prodajnu izložbu "Moda za kuću" gde ćete videti šta još "za kuću" pravi Pretty Things. :)


Hvala puno Aleksandru koji je imao strpljenja da fotografiše do iznemoglosti i da vam predstavi ukrase u najboljem svetlu :)

Nadam se da vam se sviđaju moji novogodišnji predlozi i da ste se prebacili u novogodišnji mod.

Hvala što čitate,

2 comments:

  1. Divne stvarčice! :) Tako zavidim ljudima koji su vješti u pletenju; ja sam preživčana za to. :D
    Lijepo odabrani ukrasi. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Gordana! :)
      Kaže Maki da je to smiruje :) Pogledajte i njenu stranicu šta sve radi, mislim da će vam se svideti...

      Delete